מאגר תמונות: מאגרי תמונות מומלצים שחייבים להכיר – ואפשרויות אחרות לבנק תמונות

בין אם אתם מחפשים לייצר קישור מתוחכם ללא מלל ובין אם סתם להוסיף פלפל ועניין לפוסטים והכתבות שאתם מפרסמים באתר שלכם, להשתמש בתמונות הוא חלק בלתי נפרד מעולם הקידום, כאשר היום יותר מאי פעם ניתן לתפוס את תשומת ליבם של גולשים דרך סרטונים ותמונות, הרי לא סתם אמרו שתמונה אחת שווה אלף מילים.

לכן, אף על פי כי על העובדה שקיים צורך גדול ושמתגבר מצד מקדמי אתרים למצוא ולהשיג תוכן ויזואלי (כלומר – תמונות) חדש ואיכותי עבור האתרים שלהם אין עוררין, על האופן בו ניתן למצוא ולמלא את אותו צורך ישנן דעות שונות ומגוונות, החל מהיעזרות בשירותי מאגר תמונות חינמי (בנק תמונות), דרך מאגרי תמונות בתשלום קבוע לאתרים ואפליקציות של תמונות, וחלילה וחס אפילו לקחת מבלי לבקש רשות מאתר תמונות.

השימוש בתמונות לאורך השנים הפך להיות מוקד בעייתי שכן אי אפשר לבוא לכל אתר ולהתחיל להוריד תמונות בלי חשבון.

האמת היא שלמרות שאפשר למצוא תמונות להורדה ואפילו תמונות יפות מתוך מאגרי תמונות או אתרי תמונות ללא זכויות יוצרים אבל לא תוכלו למצוא כמות של תמונות בחינם לשימוש מסחרי באיכות גבוהה, מרבית הסיכויים שמתוך מאגר תמונות או בנק תמונות להורדה בחינם יהיה לכם קשה למצוא תמונות באיכות גבוהה בכמות שתספק את הצרכים שלכם.

לכן, לאור החשיבות הרבה שיש לעניין, במאמר הקרוב נסקור את מאגרי התמונות הטובים ביותר שיש היום לקידום אתרים, כמו גם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ונציין מספר מאגרי תמונות מומלצים.

אז מבלי להכביר במילים, קבלו את כל מה שצריך לדעת על מאגרי תמונות מומלצים ועל תמונות להורדה ואיפה ניתן למצוא תמונות יפות לשימוש מסחרי.

מאגרי התמונות הכי טובים ברשת
מחפשים בנק תמונות מומלץ?

למה בכלל להשתמש בתמונה לשימוש מסחרי?

כמו כן, לפני שנצלול להבדלים והשוני בין מבחר מאגרי תמונות הקיימים המאפשרים להוריד תמונות לשימוש מסחרי, חשוב להסביר מלכתחילה למה בכלל יש צורך בחיפוש והשגה של תמונות והיתרון שנלווה לשימוש בהן.

המטרה של שימוש בתמונה כחלק מפוסט או מאמר מתחלקת ל- 2, בדומה לשאר התוכן שמועבר במסגרת קידום אורגני, נועד התוכן מצד אחד למצוא חן בעיני הגולש ולעורר אצלו סקרנות והשראה, או לחדד את כוונת הטקסט שמשלים או מלווה את התמונה עצמה (כי זה קצת מוזר לראות פוסט שלם רק מתמונות).

כמו כן, כל מי שעוסק בקידום אתרים מבין שגם גוגל מעריך ומתגמל מאמרים שמכילים בתוכם מדיה כחלק מהאופן בו הוא מדרג ומקדם באופן עצמאי אתרים, כאשר המונח מדיה מתייחס בגדול לתמונות, סרטונים, גיפים ואנימציות שונות הכל כחלק מאסטרטגיית קידום אתרים, כשהמשותף לכולם הוא שבעל האתר ו/או מקדם האתר הפשוט לרוב לא מחזיקים במאגר בלתי נגמר של מדיה כזאת.

איך להשיג תמונות לשימוש באתר
מאגר תמונות בשירות קידום אתרים

איך משיגים תמונות מתוך מאגרי תמונות לשימוש באתר?

לכן, לאור היעדר היכולת של רוב מוחלט בציבור להשיג מדיה עדכנית ורלוונטית בהתאם לקצב בו עולה תוכן לאתר עצמו, עולה שאלה מתבקשת סביב מקורן של אותן תמונות כלומר – איפה מוצאים מאגרי תמונות עם תמונות לשימוש קבוע ובאופן רצוף שכן לא את כל התמונות שתצטרכו תוכלו למצוא באיכות גבוהה לא שכן מתוך מאגרי תמונות בחינם, תמונות לרכישה כנראה יתנו לכם מענה טוב יותר לצרכים.

חשוב להגיד שקצת נדיר למצוא מאגר תמונות שמכיל תמונות יפות בחינם ולכן חשוב להכיר את האלטרנטיבות הקיימות, בכלל מאגרי תמונות ואתרי תמונות מומלצים לרוב יגבו תשלום מסויים עבור תמונות יפות לשימוש מסחרי.

אז מה הן האפשרויות למצוא תמונות לשימוש מסחרי באתר?

התשובה לשאלה הזו מתפצלת ל- 4 אפשרויות (חוקיות) שונות, אשר הינן כדלקמן:

✔️ צילום עצמאי
✔️ שימוש בצלם מקצועי / רכישה מצלם
✔️ מאגרי תמונות חינמיים
✔️ מאגרי תמונות בתשלום

צילום עצמאי
תמונות איכותיות ומדויקות בלי לתת קרדיט לצלם

צילום עצמאי – תמונות ללא זכויות יוצרים

כלומר, מי שבוחר לא להשתמש בשירותי מאגר תמונות או להוריד תמונות מאתר תמונות כלשהו, תמיד יכול לעשות שימוש בתמונה שהוא צילם בעצמו, בין אם במקרה התוכן בו הוא מתעסק מתכתב בצורה טובה עם תמונות יפות שיש לו, ובין אם הוא השלים לנוכח התוכן תמונה ייחודית שהוא יצא לצלם בעצמו ?.

בנוסף לכך, אם פעם צילום הייתה מלאכה קשה ומורכבת שרחוקה הן בהיבט הידע והן בהיבט הציוד מהציבור הרחב, היום המצב שונה משמעותית, כאשר התפתחות הטכנולוגיה צילום תמונות איכותיות בסמארטפונים השונים, כמו גם העובדה שכיום אנחנו מצלמים הרבה יותר מאשר בעבר, הפכה רבים מאתנו לצלמים חובבים, או לכל הפחות כאלה שמסוגלים לייצר תמונות בחינם שיהיה ניתן להשתמש בהן לאחר מכן.

יתרון נוסף שאינו מתקיים כאשר משתמשים בתוכן מתוך מאגר תמונות חינמי ואפילו תמונות בתשלום, הוא שתמונה שצילמתם שייכת אך ורק לכם ואתם לא צריכים להעניק קרדיט ליוצר, וככל הנראה לא יעשו בה שימוש נחרב במסגרת קידום אתרים אחרים או מקבילים לכם שכן היא שייכת אך ורק לכם, כאשר גם לפעולות עברייניות שלא מתחשבות בכך עוד נגיע בהמשך.

תמונות מצלם מקצועי
צילום מקצועי של תמונות איכותית ומקצועיות

היעזרות בצלם מקצועי

לעומת זאת, אם אתם לא חובבי צילום מדופלמים או לא מחזיקים במכשיר רלוונטי, אפשרות נוספת להשגת תמונות בדרך קבע ובאיכות גבוהה היא פנייה לסיוע מצד צלם מקצועי (לא לשכוח לתת קרדיט ליוצר התמונה)

אותם צלמים מחזיקים לעתים רבות במאגר עצום של תמונות שהם מצלמים כדרך קבע, כאשר לעתים רבות אותן תמונות מגיעות לבסוף למאגרי תמונות בתשלום, כאשר פנייה מוקדמת לאותו צלם יכולה לעזור לכם (וגם לו למען האמת) להיפטר מהמתווך ולהשיג תמונות ייחודיות ושוב – שרק לכם בעולם יש בעלות עליהן.

בנוסף, בהינתן צורך ספציפי וידוע מראש, ניתן לבקש ולתאם עם אותו צלם למעשה הזמנה של תמונות מסוימות שאתם חפצים בהן, כאשר אף על פי כי הבקשה תעלה את העלות, מדובר ביצירת תוכן אידיאלי וכזה שיכול לתרום לקידום האתר שלכם באופן שיחזיר את העלות – ופי כמה מונים.

כלומר, כשיש לכם עמוד או דף מכירתי כלשהו, שהכנסת מדיה רלוונטית ומתאימה תסייע לאנשים בו לענות לקריאה לפעולה ששמתם להם, מדובר למעשה במנגנון הכנסה שכל הוצאה עבורו היא בגדר הוצאה לשם הכנסה, ולעתים רבות כשהמנגנון מורכב כראוי – הוא לא מאכזב את בעליו.

שימוש במאגרי תמונות
מאגרי תמונות בתשלום או מאגרי תמונות בחינם – מה יותר מתאים לך

שימוש בתמונות מתוך מאגרי תמונות – חינמיים ובתשלום

בנוסף לכך, כלי נוסף שבו ניתן למצוא תמונות והיעזרות שוטפת בהן היא פנייה למאגרי תמונות חינמיים ו/או בתשלום כדי להוריד תמונות שסווגו מראש ולבחירת הגולש.

השימוש באותם מאגרי תמונות חינמיים משתנה כמובן בהתאם לצורך לשלם בהם או שלא, כמו גם בהתאם למגוון התמונות שיש בהם, כאשר מדובר לרוב בעשרות מיליוני תמונות.

כאשר אתם בוחרים להוריד תמונות אתם למעשה מקבלים בעלות על השימוש באותן תמונות משתנה בין שימוש בקרדיטים לבין הגבלת תמונות בהתאם למנוי.

כלומר – או שתקנו באמצעות דמי החבר שלכם מספר קרדיטים ( – מעין מטבע מקומי לאותו מאגר, כאשר לעתים תמונות מבוקשות מתומחרות אחרת מאחרות), או שדמי החבר שלכם יזכו אתכם במספר תמונות להם אתם זכאיים מדי חודש, והנחמדים שבהם אפילו ירשו לכם לצבור אותם חודש קדימה.

מנגד, ישנם מאגרי תמונות מומלצים בחינם לחלוטין, כאשר כל התמונות המוצעות בהם ניתנות לכל החפץ בהם לעשות בו שימוש כאוות נפשו.

המאגרים החינמיים לרוב מצומצמים יותר במספר התמונות שקיימות בהם, כאשר בדומה למאגרים בתשלום השימוש בתמונות אינו בלעדי – כלומר עוד מקדמים ועוד אנשים יכולים לעשות שימוש בתמונות שאתם בוחרים.

משתמשים במאגר תמונות – וודאו שניתן לעשות בהן שימוש מסחרי

בנוסף לכך – חשוב לוודא שמאגר התמונות בו אתם עושים שימוש מאפשר לכם לעשות בהם שימוש מסחרי, כלומר – שלא רכשתם תמונה אך ורק למטרות אומנות או התרשמות עצמית, אלא שבאמת תוכלו לאחר מכן למנף אותה למען הנכס הדיגיטלי הפרטי שלכם. אתר תמונות מומלץ יציין מידע זה בבירור.

כמו כן, בניגוד למאגרים בתשלום בהם ישנו סינון מסוים שכן לא כל אחד יכול לעשות בהם שימוש, כאשר עצם התשלום מהווה מעין מדרגת סף שמסננת את כמות המשתמשים – במאגרים חינמיים כמות התמונות נמוכה יותר, וכמות המשתמשים גבוהה יותר, לכן על אף החיסכון מומלץ לבעל אתר שמבקש להבטיח שהתוכן שלו יהיה ייחודי ורק שלו, לבחור באפשרות בתשלום.

למה לשלם על תמונות?
אתרי תמונות לרכישה בתשלום – יקנו לכם שקט נפשי

למה בכלל לשלם על תמונות?

אז עכשיו אחרי שהבהרנו את כלל האפיקים החוקיים להשגת תמונות לשימוש שוטף באינטרנט, בין אם אתם מנהלים דף אינסטגרם לפנאי ובין אם מקדמים את האתר שלכם כדרך קבע, יש להתייחס לשיטה או דרך נוספת להשגת תמונות – אך כזו שמעל כל ספק יש לציין שאינה מומלצת או חוקית ועלולה בסבירות גבוה לפגוע במשתמש בה.

אותה שיטה נוגעת פשוט להורדה פיראטית של תמונות שנחשפתם אליהם באינטרנט עצמו, כאשר התמונה לאחר מכן מורדת או נגזרת מתוך צילום מסך רוחבי יותר ונעשה בה שימוש מאוחר יותר למטרות פרטיות – מבלי לתת קרדיט ליוצר התמונה ומבלי לשלם עליה כדת וכדין.

כלומר, פרט להיעדר ההוגנות המסוים שנלווה לכך, הסיבה שלשמה רצוי לכל בר דעת להתרחק מגניבת המדיה הזו כמו מאש היא שהיא עולה כסף – והרבה כסף.

הפרת זכויות יוצרים
חושבים להוריד תמונות ללא זכויות יוצרים – תחשבו שוב

הישמרו מציידי הפרת זכויות יוצרים

ישראל היא המדינה עם הכי הרבה עורכי דין פר אזרחים בעולם(!), ובהתאם – ניתן לראות עורכי דין רבים שלמעשה תרים ומחפשים את האינטרנט בניסיונות למציאת הפרות כאלו ואחרות, החל מאי הנגשה של אתר אינטרנט לבעלי לקויות ועד לשימוש שמפר זכויות יוצרים ובהתאם חושפות את המשתמש בהם לתביעה של אלפי ולעתים אף עשרות אלפי שקלים.

פתאום המחשבה על לשלם 30 דולר למאגר תמונות נראית יותר הגיונית נכון?

כמו כן, ראוי לציין כי רבים הם מפרי זכויות היוצרים שעושים זאת מבלי לדעת בכלל כי מדובר בעבירה, שכן מעטות הזירות בעולם כדוגמת האינטרנט שבו ניתן ”לגעת” בסחורה מבלי להיאלץ לשלם עבורה בו במקום או לקיים התחייבות כלשהי, ולכן רבים מתפתים לעבור על החוק, הן מידיעה והן בלית ידיעה, כשההשלכה לכך היא זהה ויקרה מאוד.

לכן, על מנת להימנע מהפרה של כללים אלו, נביא בפניכם מספר מאגרי תמונות מומלצים וייעודם תמונות לשימוש מסחרי.

אוקיי השתכנעתי – איפה למצוא מאגרי תמונות מומלצים?

עכשיו אחרי שהתייחסנו לדרכים בהן ניתן להשיג תמונות לאתר, כמו גם הדרכים בהן מומלץ שלא ללכת, נרחיב מעט אודות מאגרי תמונות מומלצים מוכרים ומוצלחים שיכולים לתת מענה טוב ואיכותי לכל בעל אתר באשר הוא, כמו גם העלות הנלווית לשימוש במכלול מאגרי תמונות מומלצים.

DepositPhotos

דיפוזיט פוטוס הוא מאגר תמונות לרכישה המכיל 200 מיליון תמונות וקטורים וסרטונים, כאשר משתמשים בו לא פחות מ- 21,000,000 לקוחות – מנויי קבע.

כמו כן, מדובר במדיה וחומר שניתן לעשות בו שימוש מסחרי או כל שתרצו, כלומר מאגר שניתן לרתום למען האתר הפרטי שלכם ופעולות קידום.

בנוסף לכך, יתרון משמעותי של דיפוזיט פוטוס הוא ההתאמה שלו בעיקר לצרכני תוכן כבדים, כלומר אתרים שזקוקים ליותר מ- 30 תמונות בכל חודש שם ניתן למצוא תמונות באיכות גבוהה.

כלומר, במסגרת תכנית התשלום שלכם לאתר, תוכלו לרכוש מנוי שנתי או חודשי לאתר, כאשר במסלול השנתי ניתן אפילו לצבור את כמות התמונות ששילמתם עבורה בחודש הקודם ולא עשיתם בה שימוש.

רוצה לומר, אם רכשתם 30 תמונות (עלות חודשית של 29$) ולא השתמשתם בהם בחודש ינואר, בחודש פברואר יעמדו לרשותכם 60 תמונות, במידה ואתם מתכננים בליץ תוכן בהתאם לאירועים שונים בשנה (תקופת החגים לדוגמה) מדובר ביתרון גדול ושמאפשר גמישות מחשבתית.

מנגד, ניתן לרכוש כמות חד פעמית של תמונות ולשלם עבורן במקום, כלומר כל תמונה תורד בנפרד, אך במידה ואתם צורכים תוכן כדרך קבע וזקוקים למאגר בלתי נדלה של תמונות – דיפוזיט פוטוס היא הכתובת.

להורדת תמונות מהאתר DepositPhotos

123RF

בנוסף לכך, מאגר תמונות מפורסם מבין שלל מאגרי תמונות מומלצים הוא 123RF שמכיל 64 מיליון תמונות, קבצי וידיאו, קבצי אודיו וקבצי וקטור. מאגר התמונות אידיאלי בעיקר גרפיקאים או אנשי מקצוע שמשתמשים במדיה מעבר להדבקה עיוורת של תמונה ותו לא.

לכן, האתר קורץ בעיקר עבור מנהלי שיווק או מנהלי מדיה ברשתות החברתיות, כאלו שמחפשים תוכן צבעוני ושתופס את העין, לאור האווירה הצבעונית ותמונות בסגנון קומיקס חצי ריאליסטי שיש באתר.

בהיבט ההתקשרות ודמי המנוי, העבודה עם 123RF משתנה וניתן לרכוש סוגים רבים ומגוונים של מנויים, כאשר ישנם מנויים יומיים עם כמות מובטחת של תמונות פר יום (מבלי היכולת לצבור אותם למחרת) למשך כמות זמן משתנה.

מנגד, אפשר לרכוש ב- 39$ כ- 40 קרדיטים לשימוש עתידי, במידה ואינכם מתכוונים להשתמש בשירותי RF123 על בסיס יומי, או כיריית פתיחה שבמהלכה תבחנו את כדאיות המאגר.

להורדת תמונות מהאתר 123RF

Dreamstime

מאגר תמונות נוסף וצנוע יותר הינו Dreamstime שמציע כ- 158 מיליון תמונות להורדה  ומצהיר עוד בדף הבית שלו כי הוא מהווה קהילת המדיה הגדולה ביותר בעולם עם לא פחות מ- 34 מיליון משתמשים בדרך קבע.

בהיבט אופן התשלום וההתקשרות עם המאגר, אין כאן חידוש משמעותי, כאשר גם פה ניתן לרכוש קרדיטים בתשלום חד פעמי, או דמי מנוי קבועים בהתאם למספר תמונות קבוע מדי חודש.

כמו כן, התמונות מתומחרות בקרדיטים בהתאם לגודל התמונה, כאשר לאור זאת ככל שהתמונה תהיה קטנה יותר היא נהפכת לזולה יותר.

לכן, אם אתם מחפשים תמונות קטנות, Deamstime יכול להיות פלטפורמה מצוינת להשגת תמונות יקרות ערך בזול יחסית.

להורדת תמונות מהאתר Dreamstime

Shutterstock

Shutterstock הוא מאגר תמונות וותיק ואיכותי מאוד, כשהתמונות בו ידועות בתור כאלו שמוסיפות המון צבע ורגש לתוך הפוסט והאתר, כמו גם מאגר וקטורים, לוגו, סרטוני וידיאו וקבצי אודיו גדול מאוד.

מנגד, מאגר התמונות הזה הוא יקר מאוד, ומציע 2 חבילות למשתמשים בו, ראשונה בה עבור 49$ מדי חודש נוכל לקבל בעלות על 10 תמונות בלבד, כאשר החבילה השנייה מציעה בעבור אותו מחיר בדיוק גישה חד פעמית לכמות תמונות קבועה מראש.

בנוסף לכך, במידה ואתם פועלים במסגרת משרד פרסום, ניתן לרכוש חבילות משתמשים בעלויות משתנות, כאשר שוב חשוב להדגיש – מדובר במאגר מהאיכותיים והמנוסים ביותר שקיימים באינטרנט, אך יחס תמונה לדולר של 1:4.9 מקשה על רבים לעשות שימוש בכלי ייחודי שכזה.

FreePik – (מאגר תמונות להורדה בחינם )

לעומת זאת, אם אתם פועלים במסגרת אתר חובבני או לא כזה שיכול להרשות לעצמו הוצאה רציפה עבור תמונות ומדיה, ישנם גם מאגרי תמונות עבורכם כאשר Freepik הוא מאגר תמונות נוח ונעים ניתן להוריד תמונות חינמיות, קבצי פוטושופ, לוגואים, אייקונים, ווקטורים והחלק הכי טוב – זה לא עולה כלום.

האתר מאוד פופולארי, כאשר 20 מיליון משתמשים פונים אליו מדי חודש ועושים שימוש בשלל תמונות להורדה בחינם שיש לו להציע.

מנגד, במידה ותעשו שימוש בתמונות והמדיה שבאתר, תהיו מוכרחים לתת קרדיט לצלם ו/או יוצר התמונה, כאשר מדובר במתן קרדיט שמקשה או פוגע משמעותית באסתטיקה של התמונה בעיקר ברשתות חברתיות.

אך אל חשש, כי גם לכך יש פתרון, כאשר Freepik מאפשרים בעבור 9.99$ דולר בלבד מדי חודש לקבל גישה מלאה לכל שיש באתר – ומבלי הצורך לתת בשל כך קרדיט לאף אדם.

Pixabay – (מאגר תמונות חינמיות)

פיקסאביי הוא ממאגרי תמונות בחינם הפופולאריים ביותר שיש כיום, כאשר מקדמי ובעלי אתרים רבים נעזרים בו לעתים רבות, בעיקר בזכות היכולת להשתמש בתמונות והמדיה שבתוכו בחינם, לצורך מסחרי, וללא מתן קרדיט.

פיקסאביי הוא מעט קטן בהיבט כמות התוכן שיש בו, כאשר ניתן למצוא בו כ- 1,000,000 תמונות איכותיות בלבד, כאשר אף על פי שמדובר במספר גדול ומרשים, לעתים רבות קשה למצוא בו את התמונה אותה אתם מחפשים, פשוט מכיוון שהמבחר בו דל מדי.

אך אם אתם רוצים לכל הפחות לבחון את השפעת המדיה על הנכס שלכם, או להתאמן בהתאמת מדיה רלוונטית ולבחון את הנושא באופן כללי, מדובר בפלטפורמה נהדרת ושעונה על הצורך של רבים.

מאגרי תמונות - לבחור תמונות שמתאימות
אתרי תמונות – לבחור תמונות שמתאימות לך

איך לבחור תמונה שמתאימה לי?

כמו כן, חשוב לא פחות לשים דגש על התאמת התמונה הרצויה למאמר או הפוסט אותו אתם מבקשים להעשיר ולהזניק באמצעות התמונה עצמה.

לכן, ראשית כל כאשר בוחרים תמונה ממאגר תמונות, צריך להקפיד על הרגש הנכון אותו אתם רוצים להעביר במסגרת התמונה.

כלומר, לעתים רבות ניתן לראות שימוש בילדים ו/או בעלי חיים על מנת לעורר רגש בקרב הגולשים, כדוגמה לכך שרצוי לחשוב על המסר והרגש שרוצים לעורר בקרב הגולשים ולגזור ממנו את זהות התמונה עצמה.

כמו כן, חשובה לא פחות היא הקומפוזיציה בה אתם עושים שימוש במסגרת התמונה, כאשר לפעמים נעשה שימוש בתמונות שמבלבלות את הגולש, כאשר הוא מאבד ריכוז או קשב אודות המקום הנכון ביותר בו עליו להתמקד.

לבסוף, חשובה מאוד היא הפרופורציה בה מונחת התמונה, כלומר – הקפדה על מידות נכונות והימנעות מהצגת תמונות ביחסים מעוותים וכאלה שלא רק מקנים לאתר ניחוח לא מקצועי, אלא גם עלולים להתריע ולהרחיק גולשים.

לסיכום – המדיה מכה שנית

בראשית האינטרנט כאשר מדיה רק החלה להיווצר ולנוע ברחבי העולם בעודה בחיתוליה, ספק אם רוב הגולשים ידעו עד כמה תפקיד מרכזי היא תשמש בתרבות הצריכה שלנו כחברה באינטרנט.

כלומר, כיום יותר מאי פעם אנחנו רואים שילובים של וקטורים, תמונות, סרטונים, ואנימציה במסגרת חיינו היום יומיים, החל מקמפיינים ממשלתיים ועד לאחרון היוטיוברים שמעלה מדי יום תוכן מגוון ובלתי נגמר.

בנוסף לכך, כחלק מהתפתחויות טכנולוגיות מעולם מטבעות הקריפטו, ניתן כעת לזקק והגן על קבצי מדיה יותר מבעבר, כאשר רק בעלי הרשאה ספציפית (רוכשים ששילמו עבורם) יוכלו לעשות שימוש באותם קבצים ורבים סבורים שהיום בו תסתיים לחלוטין הפרת הזכויות האינטרנטית קרובה מאי פעם.

לא מאמינים? מוזמנים לחפש בגוגל את Nyan cat, גיף אנימציה שנמכר בחצי מיליון דולר בתחילת מרץ 2021.

לכן, הצורך בהצטיידות בקטעי מדיה כאלו ואחרים, אשר משפרים ומעניקים לאתר זווית מקצועית ומרעננת יותר, כזו שמבדילה את אותו מעשרות האתרים האחרים בהם עבר הגולש בטרם הגיע אל הנוכחי, הוא חסר תקדים וכזה שביכולתו לשכנע ולרתום גולשים רבים לענות לבקשתכם – בין אם מדובר בהפיכה לליד, חתימה על עצומה, או הרשמה לניוזלטר.

כמו כן, האפשרויות להשגת מדיה בכלל ומאגרי המדיה בפרט משתנים ונבדלים זה מזה בהיקף ורוחב היריעה שהם מציעים, כמו גם במחירים השונים שהם גובים וחבילות הרכישה שהם מציעים.

מנגד, חשובה לא פחות היא הקפדה על בחירת תמונה נכונה, ועריכתה כהלכה, על מנת למנוע מצב בו באתם לברך ויצאתם מקללים, כאשר התמונה שעמלתם עבורה ואף הוצאתם מכיסכם למען ייבואה לאתר הפרטי שלכם, מרתיעה ומרחיקה גולשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן